TUCHE DE ARA

9 Ocak 2012 Pazartesi

HANGİ VÜCUT TİPİ ? NE GİYMELİ?

    Moda hepimiz için çok önemli, ama artık bildiğimiz ve bizim için daha önemli olan bir şey var o da Vücut tipimize göre giyinmek!


Şimdi adım adım vücudumuzu tanıyıp neler giymemiz gerektiğine bakalım















 *ELMA VÜCUT TİPİ:
Basenler oldukça yuvarlak hatlıdır.Omuzlar kalçalara oranla daha geniştir ve genellikle atletik yapıya sahiptirler.Vücutları kaslanmaya müsaittir.
           




Jennifer Garner











Düşük belli kıyafetler seçmemelisiniz.Kruvaze ceketler kullanmamalısınız.V yaka bluzlar ve trend olan uzun gömlekler sizin  için çok uygun.
Çok fazla salaş ve bol olmayan abartısız dizin hemen üzerinde etek ve elbiselerle sade bir tarz oluşturmalısınız...


*ARMUT VÜCUT TİPİ:
Bu vücut tipine sahip olan kadınların geniş kalçaları,küçük omuzları ve kıvrımlı belleri vardır.Uzun boynunuzu ve bel bölgenizi ortaya çıkaracak her parça size göre!
J-LO ve Beyonce gibi
Alt giyimde açık renk ve iri desenlerden kaçınılmalıdır.Vadkalı ceketler ,fırfırlı uçuşan bluzler,robadan elbiseler tam size göre.Sezonun modası kalem eteklerden mutlaka kullanmalısınız.Koyu renk jeanler üzerine bol şison üstler ve kruvaze geniş paça tulumlar sizin için uygun kombinlerdir...

* KUM SAATİ VÜCUT TİPİ:
İnce bel,yuvarlak basenler,orantılı göğüslere sahip kadınlardır.(Salma Hayek gibi)Ve çok şanslılardır.

Balık elbiseler vücut hatlarını dahada ortaya çıkarıp vugulayacaktır.Boğazlı yakalardan kaçınmalısınız.Bel oyuntularınızı her zaman göz önüne çıkarmalısınız.Bol bluzler dikdörtgen vücut görünmenize sebep olur.Hem düşük bel hem dar ve yüksek bel pantolonları kullanabilirsiniz.Düz renkler tercih edip boyunuzu uzatırsanız vücut proporsiyonunuz olduğundan iyi görünür...

*DİKDÖRTGEN VÜCUT TİPİ:
Düz ve girinti çıkıntısız hatlara sahip kadınlardır.Belirtisiz bel oyuntusu ve dengeli alt üst bedenleri vardır.Bacakları en büyük servetleridir.Omuzlarınızı vurgulayarak ve belinizi ince göstererek vücudunuzda kıvrım yaratabilirsiniz.








Cameron Diaz



















Şalvar pantolonlar ve çok bol bluzlardan kaçınmalısınız.Vücudunuza çok fazla yapışan kumaşlar yerine baseninde hafif hareketler yer alan elbiseler omuzları açık kıyafetlerle daha ilgi çekici olabilirsiniz.Mini etekler ve trençkotlar tam size göre.Çok düşük bel giysiler belinizin kalınlığını ortaya çıkaracaktır tercih etmemelisiniz...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder