TUCHE DE ARA

15 Aralık 2011 Perşembe

GÜR VE DÜZ KAŞLAR

    Artık kaşlar için ; "yay gibi, ip gibi" benzetmeleri tamamen kalktı.İnce kaş yüzümüzün tüm ifadesini kaybettiği gibi genç görünümü de engellemekte.Bilmiyorum içinizde kaşları ince olan var mı ama bu durum gerçekten demode!
     Eğer genetik olarak ince kaşlı iseniz size önerebileceğim 3 çözüm yolu var;

*KAŞ EKİMİ; ile birçok yerli ve yabancı ünlünün de bu akıma kapıldığı biliniyor. Madonna, Kate Winslet, Natalie Portman, Angelina Jolie kaş ekimi için öncü olan ünlüler arasında
 Kaş nakli ortalama iki saat sürer. İşlem sırasında ense bölgesindeki sağlıklı saç kökleri alınır ve kaş bölgesine istenilen şekilde yerleştirilir. Kısa bir süre içinde nakledilen kaşlar yeni bölgelerindeki uzama ritmine uyum sağlarlar. Gözünüz ve yüzünüzün ifadesini ortaya çıkartan bu uygulama ömür boyunca sağlıklı ve doğal bir görünüm ile yüzünüzün görüntüsünü yumuşatır.
Özlem YILDIZ SERTER
Ebru ŞALLI TAN


         * BADEM YAĞI; Her sabah yüzünüzü yıkadıktan sonra ve gece yatarken kulak pamuğu yardımıyla kaşlarınıza badeM yağı sürdüğünüzde küsmüş olan kaşlarınızı yeniden gürleştirir ve kalınlaştırı.NOT:bitmiş rimelinizin fırçasını iyice yıkayıp arındırdıktan sonra badem yağından kirpiklerinize de rimel sürer gibi sürerseniz kirpiklerinizin daha güçlendiğini hissedeceksiniz ama gözlerinize kaçırmamaya çalışın çünkü çok yakar!
         eczanelerde 5TL

          *KAŞ KALEMİ; Benim için makyaj demek:allık,rimel ve kaş kalemi demektir.Kaşlarımdan memnun olsamda kalemle kendimi daha iyi hissediyorum ve alışkanlık yapıyor:)
Kaş kaleminde tavsiye edebileceğim en iyi marka MAC. Özellik ucu daha yumuşak formda olan çevirmeli kalemin kullanımı çok kolay.Kendi kaşlarınızdan 1-2 ton daha açık bir kalem tercih ettiğinizde hem daha trend hem de daha doğal bir görünüm yakalarsınız.

Bu da diğer bir seçenek olan"kalem formu"; üsttekine göre çok daha uzun süre kullanılabilen bir ürün

Doğru tonu bulduktan sonra Flormar,Goldenrose gibi markalardan da iyi sonuçlar alabilirsiniz



!!!!!!!!!!BUDA BENİM ADIM ADIM KALINLAŞTIRIP DÜZLEŞTİRDİĞİM KAŞLARIM!!!!!!!!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder