TUCHE DE ARA

4 Aralık 2011 Pazar

ELLE STYLE AWARDS 2011

          Dünyanın bir çok ülkesinde gerçekleşen ELLE STYLE AWARDS geceleri her zamanki gibi tasarımcı,tarz,marka,renk görselliği yaşattı.
           Türkiye ayağının geçen cuma Esma Sultan Yalısı'nda düzenlendiği gecede siyah ve kırmızı hakimdi.
Benim için gecenin 10 numaraları günlük yaşamda da tarzlarını çok beğendiğim Nebahat Çehre ve Güzide Duran oldu.
NEBAHAT ÇEHRE; Elif Cığızoğlu tasarımı içinde yine çok asil! Benim gibi kış aylarında özel gecelere katılırken yazlık elbiseler giymekten hoşlanmayanlar için kullanabileceğimiz muhteşem bir örnek.Saç şekli,takılar,clutch ve ayakkabılar benim için tammmm bir 10 puan...
 
GÜZİDE DURAN;Çok sevdiğim beyaz renk tercihi ve doğal saçlarıyla tam olarak bayıldığım bir tarz!Hatta bana çok sevdiğim bir elbisemi hatırlattı :)
:))))
TÜLİN ŞAHİN;Raşit Bağzıbağlı bir tasarım tercih etmiş ve vücudunun avantajını kullanmış ancak bu elbise AYLİN TAHİRCİOĞLU'nun daha önce giydiği 8bin euroluk Kaufmanfranco elbisesinin bir benzeri ve bu kadar kuaförden çıktığı belli olan yapılı saçlardan hoşlanmıyorum
TUBA ÜNSAL'dan Lv marka bir elbise beklerken O, seçimini Neil Barrett'ten yana kullandı.Sırt dekoltesine bayılsam da artık bu siyah elbise kırmızı ayakkabı kombinlerinden çok sıkıldım.
Veee kırmızılı kadınlar;TUĞBA BÜYÜKÜSTÜN muhteşem bir hamile şıklığında!Abartısızlığından kazanıyor bence.O'nun elbisesi de Raşit Bağzıbağlı imzası taşıyor.
Gecenin sunucusu BURCU ESMERSOY sarı saçlarının hakkını kırmızı Antonio Berardi elbisesi ile fazlasıyla vermiş görünüyor.Gösterişli ama çok yerinde takılarıyla gerçekten çok şık fakat bu saç modellerini abartılı bulduğumu söylemiştim.
SILA;muhteşem fizi ile her zaman beğenimi kazanır ama bu sefer kendisine nasıl bu kadar ihanet etmiş anlamadım.Özlem Kaya tasarımı olan elbisesi omuzlarına,uzun boynuna,göğüslerine ihanet ediyor!Kollardaki yırtmaç ise 40 yaş altına hiç yakışmayacak bir formda.
Tabiiki EDA TAŞPINAR farkı; Jean Paul Gaultier ceketi,Prada çantası ve en önemlisi aynı gecede Deniz Berdan ile pişti oldukları Alexander McQueen çizmeleri ile çok güzel görünüyor.Bu kadar uzun bacaklarınız yoksa asla denememeniz gereken bu kombin tam bir Taşpınar klasiği.
Yaşam boyu başarı ödülü alan Tomy HİLFİGER ve Türk asıllı eşi gecenin en gözde isimlerindendi.Bu çantayı görmenizi çok istedim çünkü  tek kelieyle i-na-na-mı-yo-rum!



Web Sitesinden Oylama ile Seçilenler ve Kazananlar:
Elle Style Erkek Müzik Starı: Harun Tekin
Elle Style Kadın Müzik Starı: Sıla
Elle Style Erkek Oyuncu: Okan Yalabık
Elle Style Kadın Oyuncu: Tuba Büyüküstün
Elle Style İş Kadını: Gülden Yılmaz
Elle Style İş Adamı: Akın Öngör
Elle Style Stil İkonu: Nebahat Çehre

Jürinin Seçtiği Kategori ve Kazananlar:

Elle Style Yılın Mekanı: Salt
Elle Style Yılın Mücevher Tasarımcısı: Ece Şirin
Elle Style Yılın Fotoğrafçısı: Ayten Yılmaz
Elle Style Yılın Genç Moda Tasarımcısı: Ersöz Ata
Elle Style Yılın Tasarımcısı: Arzu Kaprol

Jüri özel ödülleri:

Modanın önde gelen bloggerı: Garance Dore
Fikir Önderi (moda): Lisa Birnbach
Yaşamboyu Başarı Ödülü (moda): Tommy Hilfiger
Akmerkez Özel Ödülü Moda Vizyoneri: Scott Schuman

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder